ПЕПА ГЕНЧЕВА ПРЕД ХОРАТА С УВРЕЖДАНИЯ: ВАШИТЕ ПРОБЛЕМИ ЩЕ БЪДАТ МОЙ ПРИОРИТЕТ

16.10.2019

Вашите проблеми ще бъдат мой приоритет в работата ми като общински съветник, ако получа доверието на сливенските граждани. Това обяви пред няколко десетки хора с увреждания Пепа Генчева, кандидат за общински съветник от листата на Демократична България – Обединение. За Генчева може да се гласува с бюлетина № 66 и преференция № 104.

„За нашата коалиция и лично за мен хората с увреждания трябва да бъдат неразделна част от обществото ни. Всички ние сме длъжни да решавам вашите проблеми и затова съм тук, при вас. За мен е важно да чуя от първа ръка от какво имате нужда и обещавам да направя възможното проблемите да се решат“, каза кандидатката за общински съветник, която е магистър по здравен мениджмънт и има зад гърба си 25 години стаж в областната болница на Сливен.

Тя благодари на участниците в срещата а отделеното време. И изслуша проблемите им. Оказа се, че най- наболелият проблем са автобусните спирки в Сливен, които са твърде високи за хора с инвалидни колички. Участниците имаха претенции и за фолклорния състав на дружеството. Пепа Генчева запозна присъстващите със своите приоритети като кандидат за общински съветник.

А те са:

-Превенция и подкрепа за децата в риск и техните семейства
-Социално включване за хората с увреждания
-Достоен живот за старите хора
-Услуги за други рискови групи и изолирани общности
-Защита на животните, опазване на тяхното здраве и добро състояние

sliveninfo.bg